Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 11:00 το πρωί στα γραφεία της λέσχης μας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση με Διοικητικό και οικομομικό απολογισμό.

Στην συνέχεια θα συζητηθούν πολλά θέματα που αφορούν τον ετήσιο προγραμματισμό μας με απόψεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών τα οποία θα κρίνουν και την δυναμική μας αυτή την χρονιά που έρχετε.Σας παραθέτουμε τις δράσεις μας για το 2017.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας κάθε στιγμή για να μπορούμε και έμεις να....
κάνουμε πράματα για εμάς και το νησί που ζούμε.

.     ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΛΕ.ΜΟ.Ν ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017

Στολισμός Χριστουγέννων στο πάρκο της Έλλης.

2. Γενική Συνέλευση

3. Κοπή της πίττας.

4. Επίσκεψη στην Σύρο και γνωριμία με την τοπική λέσχη.

5. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Παντάνασσα ανοικτό προς όλους και η παρακολούθηση έγινε δωρεάν.

6. Διοργάνωση του 1 Adventure Rally με την συμμετοχή 85 μοτοσυκλετών και 92 αναβατών από διάφορα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια πολύ ξεχωριστή δράση με πολλά οφέλη για το νησί μας σε ανθρώπους και εντός και εκτός της χώρας που αγαπούν το εναλλακτικό τουρισμό με την μοτοσυκλέτα.Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε Μέτα από προτροπή ενός νεοεγγραφόμενου μέλους μας Αλιμπέρτη Εύθυμη ο όποιος μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να παρουσιάσουμε την εκδήλωση αυτή μιας και ιδέα αυτή είναι πνευματικό παιδί του ιδίου.Στην εκδήλωση αυτή έδωσαν παρόν ο Έλληνας Αθλητής Ορφανός Βασίλης και ο Αυστραλός αναβάτης Adam Riemman.Oι 2 καλεσμένοι μας έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα εντός και εκτός των συνόρων μας.

7. Πρόσκληση και παρουσία του Μουρίκη Θανάση γνωστού δημοσιογράφου και παραγώγου της ραδιοφωνικής εκπομπής στην ΕΡΤ και στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα με παρουσίαση ενός νέου μοντέλου μοτοσυκλέτας στους δρόμους της Νάξου με τηλεοπτικά γυρίσματα.

8. Διήμερη ενημέρωση στα 3 λύκεια του νησιού μας από εκπαιδευτές του κρατικού ινστιτούτου ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ μέτα από πρόσκληση της λέσχης μας με σκοπό να ενημερωθούν οι μαθητές για την σωστή προσέγγιση του νέου αναβατή προς την μοτοσυκλέτα.

9. Παρουσία των μελών μας και στις 2 Αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας.

10. Εθελοντική παρουσία της λέσχης μας στις εκδηλώσεις του ΝΑΞΑΘΛΟΝ-NAXOS TRAIL-ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

11. Κάλεσμα και παρουσία στο νησί μας ενός παγκοσμίου φήμης στους αγώνες ταχύτητας και γνωστού αθλητή Ψυχογιού Ανδρέα με παρουσίαση της αγωνιστικής του μοτοσυκλέτας και με συζήτηση σε θέματα που του παρουσίασαν τα μελή μας. Αξιζει να αναφέρουμε ότι ο Αθλητής είναι και επίτιμο μέλος της λέσχης μας.Την φετινή χρονιά η λέσχης μας μεσολάβησε και έκανε ότι ήταν απαραίτητο για την πραγματοποίηση χορηγίας ενός γνωστού επιχειρηματία του νησιού μας στο Ψυχογιό Ανδρέα για την συμμέτοχη του στο παγκοσμίου φήμης αγώνα του Isle of man. Oι εκδηλώσεις στην Νάξο έγιναν στο Χαλκί και στην περιοχή της Πλάκας .

12. Κάλεσμα από την λέσχη μας στο Hellas V – strom club να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο νησι μας πραγματοποιώντας την 3 ήμερη Πανελληνιά εκδρομή τους στην Νάξο. Παραβρεθήκαν 48 μοτοσυκλέτες και 62 αναβατές.

Η λέσχη μας προγραμμάτισε γεύμα στην Απείρανθο – Φιλώτι και οργάνωσε μουσική εκδήλωση προς τιμή των καλεσμένων της στην Παράλια του Αγίου Γεωργίου.

13. Παρουσία στο νησί μας μετά από πρόσκληση μας ενός ακόμα Παγκοσμίου φήμης Αθλητής του Ορφανού Βασίλη ο όποιος σήκωσε την Ελληνική Σημαία στο βάθρο του πιο απαιτητικού αγώνα Paris Dakar και με μεγάλη του χαρά δέχθηκε να γίνει επίτιμο μέλος της λέσχης μας.

14. Ετήσια εξόρμηση της λέσχης μας στα Ζαγοροχώρια – Γρεβενά – Λίμνη Πλαστήρα.

15. Γενική Συνέλευση.

16. Στολισμός Χριστουγέννων στο πάρκο της Έλλης.

17. Συχνές εξορμήσεις μας σε διάφορα χωριά του νησιού μας δίνοντας ιδίως τους χειμερινούς μήνες μια ανάσα και μια χαρά στους κατοίκους τους.

18. Το Ιανουάριο του 2017 η λέσχη μας μέσω του Aegean Voice 107,5 κάθε Τρίτη και για 1 ώρα έχουμε την δική μας εκπομπή με τίτλο Ρολλάροντας με τη λεμον με παράγωγο τον Πρωτοπαπαδάκη Γιώργο μέλος της λέσχης μας.Στο διάστημα του ενός χρόνου εχουμε φιλοξενήσει στην εκπομπή μας 9 λέσχες από διάφορα μέρη της Ελλάδος-αθλητές αγώνων ταχύτητας,Moto-cross,endure,trail όπως και ανθρώπους οι οποίο έχουν σημαντική θέση στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα.



Θέλουμε να αναφέρουμε ότι λόγο διαφόρων θεμάτων όπως και του οικονομικού δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε 2 ακόμα δράσεις παρά πολύ σημαντικές στο νησί οι οποίες το 2016 παρουσιάστηκαν και είχαν σκοπό να καθιερωθούν .Μιλάμε για την Βραδιά χωρίς ατυχήματα σε συνεργασία με το ινστιτούτο οδικής ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (ΙΟΑΣ) και η εκδήλωση του κράνους που την περσινή χρονιά προκάλεσε πολύ έντονο ενδιαφέρον.

Και κλείνουμε παραθέτοντας μια πολύ σημαντική προέκταση της δράσεως μας το 2016. Ο εθελοντικός αγώνας στο νησί μας από τα μελή της λέσχης μας το 3ημερο του Μάη του 2016 ενέγραψε 871 εθελοντές δότες μυελού των οστών ΚΑΙ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί περί τους 1200 εθελοντές δότες μυελού των οστών με την παρουσία μας στις αιμοδοσίες αλλά και με προσωπικά ραντεβού με τους ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον.

Και κλείνοντας θέλουμε να πούμε για μια φορά ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν οικονομικά όποτε τους το ζητήσουμε. Είναι και αυτοί δικοί μας άνθρωποι που μας πιστεύουν και ζουν το όνειρο μας για κάτι διαφορετικό.



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Συρίγος Δημήτρης

Αντιπρόεδρος . Νομικός Νικόλαος



Ταμίας . Τριαντάφυλλου Ευαγγέλια
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :