Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2018

Νέα πρόσωπα ανέδειξαν οι εκλογές στο ΔΣ του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου


Της Μαρία Σαλτερή (/www.naxospress.gr)
Το βασικό σύνθημα που συνόδευσε την προκήρυξη των εκλογών στο Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» ήταν «Η παρουσία όλων των επαγγελματιών είναι  επιβεβλημένη . Ο κλάδος χρειάζεται συστράτευση, αλληλεγγύη, συνεργασία και προστασία προκειμένου να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων που βιώνουμε».

Και το μεσημέρι της Κυριακής, όταν και ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία των εκλογών διαπιστώθηκε ότι αρκετά από τα μέλη του Σωματείου δεν .....
έδωσαν το παρών. Και αυτό ενδεχομένως να είναι το πρώτο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως προέκυψε από τις εκλογές και θα πρέπει εντός της εβδομάδας να προχωρήσουν στις αρχαιρεσίες όσον αφορά την εκλογή προέδρου και των υπολοίπων μελών. Το ευχάριστο είναι ότι στην επτάδα που εξελέγη έχουμε τρία νέα μέλη, άρα υπάρχει η σχετική ανανέωση για να ληφθούν αυτές οι αποφάσεις που θα βοηθήσουν το σωματείο να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς τα εμπρός. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η γαστρονομία και γενικά τα θέματα της Μαζικής Εστίασης είναι πλέον σε πρώτο πλάνο όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη.
Ποια είναι τα επτά μέλη που καθίσουν τις επόμενες ημέρες στο τραπέζι για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή διάρκεια; Με αλφαβητική σειρά έχουμε τους Τάκη Γιαννάκη (Palia Agora – Taverna Apostolis), Μιχάλη Κάβουρα (Yasuvlaki), Μιχάλη Καπρή (Santana), Αποστόλη Καρεγλά (heaven’s Café), Ηλία Κιουλαφή (Μέλι – Κανέλλα), Γιάννη Μαγγιώρο (Swing bar) και Ελευθέριο Σορώκο (Μεζε – Μεζέ) … Οι τρεις νέοι της παρέας λοιπόν είναι οι Κάβουρας, Κιουλαφής και Σορώκος.
Και στην τριάδα των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία έχουμε τους Τάκη Γιαννάκη, Αποστόλη Καρεγλά και Γιάννη Παπαδόπουλο…
Στην σχετική φωτογραφία μπορείτε να δείτε όλους όσους κατέβηκαν στην εκλογική μάχη και ελπίζουμε ότι τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε το Σωματείο να κάνει ακόμη μεγαλύτερη βήματα προς τα εμπρός, ενωμένο και κυρίως αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η δύναμη που έχουν στο χώρο της τοπικής οικονομίας μας…

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :