Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018

Σεμινάριο Εστίασης Snack & Street Show



Η Λέσχη Γαστρονομίας Νάξου και το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»  συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα : Snack & Street Food. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/3/2018 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Παντανάσσης στην παραλία της Νάξου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (Chef, Sous Chef, μάγειρες, ιδιοκτήτες εργαζομένους σε εστιατόρια, καταστήματα Snack  ,  Catering  και γενικότερα οπουδήποτε σερβίρονται τέτοιου είδους πιάτα).
 Οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα λάβουν πιστοποιητικό-Βεβαίωση παρακολούθησης θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά  τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα καταστήματα Εστίασης σήμερα. Θα υπάρξουν παρασκευές σε πραγματικό χρόνο και με ....
παρουσίαση σε οθόνη.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι o executive Chef και πεπειραμένος εκπαιδευτής Θωμάς Μπακοδήμος ο οποίος έχει λάβει πλήθος βραβείων σε διεθνείς κι εγχώριους διαγωνισμούς μαγειρικής κι έχει συμμετάσχει ως κριτής κι επόπτης επίσης σε διεθνείς διαγωνισμούς γαστρονομίας . Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Chefs Association και υπεύθυνος στο Υπουργείο Υγείας ως κλινικός Chef. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Μαγειρικής Τέχνης, στους μελλοντικούς συναδέλφους.
Η Εμπειρία και οι γνώσεις τους θα δώσουν στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να λύσουν πολλές απορίες τους και θα είναι στη διάθεσή τους μετά το πέρας του σεμιναρίου για πολύτιμες συμβουλές.
Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ ανά άτομο. Εγγραφές πριν το σεμινάριο στο πνευματικό κέντρο η στο τηλέφωνο 2285023011-6972018534
Μια εξαιρετική ευκαιρία πριν την θερινή σεζόν.
Το Δ.Σ



O Θωμάς Μπακοδήμος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Μαγειρική Τέχνη, Διατροφή - Διαιτολογία και Ξενοδοχειακά. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία από 1988 έως σήμερα σε πλήθος επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering), ενώ είναι εισηγητής σε σεμινάρια γαστρονομίας και ειδικής διατροφής. Παράλληλα, δραστηριοποιείται σε διάφορες εθελοντικές οργανώσεις με την ομάδα διατροφής που έχει συστήσει.Έχει λάβει πλήθος βραβείων σε διεθνείς κι εγχώριους διαγωνισμούς μαγειρικής κι έχει συμμετάσχει ως κριτής κι επόπτης επίσης σε διεθνείς διαγωνισμούς γαστρονομίας. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Chefs Association και υπεύθυνος στο Υπουργείο Υγείας ως κλινικός Chef. Ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής Μαγειρικής Τέχνης, εκπαιδεύει τους μελλοντικούς συναδέλφους του στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
Μπακοδήμος Θωμάς – Ex. Chef, απόφοιτος του ΤΕΕ διατροφής και διαιτολογίας με ειδικότητα τις εφαρμογές διαιτητικής κλινικής μαγειρικής. Εργάζεται ως chef τα τελευταία 20 χρόνια με ειδίκευση στην κλινική κουζίνα, την υγιεινή διατροφή με βάση την μεσογειακή πυραμίδα τροφίμων σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία. Είναι ειδικός στα θεραπευτικά μενού.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :