Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018

Συμμετοχή των τριών βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ στο 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός, συμμετείχαν στο 10ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών που έγινε στη Σέριφο το διήμερο 5-6 Μαΐου.
Στο συνέδριο που είχε ως θέμα τη «Βία κατά των γυναικών» συμμετείχαν επίσης και είχαν υπό την αιγίδα τους, η Γεν. Γραμματέας Ισότητας Φωτεινή Κούβελα, η πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Χριστιάννα Πάπιτση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ο δήμαρχος Σερίφου Αντώνης Αντωνάκης.
Οι τρεις βουλευτές στους σύντομους χαιρετισμούς τους, αφού.....
εξήραν την Ομοσπονδία των Γυναικών για την άριστη διοργάνωση του συνεδρίου, τόνισαν τη μεγάλη σημασία της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ επεσήμαναν την πολυπλοκότητα του θέματος της βίας σε ένα πλαίσιο οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Επεσήμαναν επίσης ότι όλα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σοβαρά θεσμικά βήματα προς την κατεύθυνση της ισότητας των φύλλων, ως αποτέλεσμα του αδιάλειπτου αγώνα των συλλογικών φορέων των γυναικών σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, δήλωσαν και πάλι τη διαθεσιμότητά τους για ανάδειξη και προώθηση λύσεων σε συνεργασία πάντα με το συλλογικό κίνημα των γυναικών.
     6/5/2018
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :