Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2017

Δηλώστε συμμετοχή στο 5ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι "Heaven’s Café"

Αρχίζει το ματς- αδειάσαν οι δρόμοι Η ώρα ζυγώνει- αρχίζει το ματς Αρχίζει το ματς -ερήμωσε η πόλη Τρεχάτε κι αρχίζει το ματς.
Μ’ αυτούς τους πασίγνωστους στίχους του Λουκιανού θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την φθινοπωρινή προσμονή  των φίλων του δημοφιλέστερου επιτραπέζιου παιχνιδιού του λαού μας.
Μια αγαπημένη διοργάνωση το «Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι-Heavens Café», που ήδη διανύει 5 χρόνια ζωής, έρχεται να

δηλώσει το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν και την ένταξη στους χειμερινούς ρυθμούς του νησιού στους.... λάτρεις του είδους και όχι μόνο.
Ένα συνονθύλευμα επιστημών: Τριγωνομετρία-Μαθηματικά-Φυσική-Χημεία-Βιολογία-Κοινωνιολογία-Αστρολογία - Μετεωρολογία αλλά και Φιλολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους για  να χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν από τους φιλόδοξους παίκτες έχοντας βέβαια  τη Θεά Τύχη με τα τερτίπια της ως κυρίαρχο πιλότο του παιχνιδιού.
 Αντρες και γυναίκες από 18 μέχρι 90  χρονών δηλώνουν συμμετοχή και γίνονται  συνεπιβάτες σε ένα ξεχωριστό ταξίδι   που και φέτος  αναμένεται να μας ενώσει και να μας διασκεδάσει με ρυθμούς αυθεντικής ελληνικής κουλτούρας.
Οι δύο διοργανώσεις «Πανναξιακό Πρωτάθλημα»  και « Κύπελλο Διόνυσος» θα διεξαχθούν με τους κανόνες και την εποπτεία της οργανωτικής  επιτροπής.
  
‘Όλοι μια παρέα έχοντας το παιχνίδι οδηγό στην διασκέδασή μας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα
 22850 22747

6937145977


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :